نکات تربیتی

آمار مطالب

کل مطالب : 124
کل نظرات : 0

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 2
باردید دیروز : 6
بازدید هفته : 2
بازدید ماه : 124
بازدید سال : 484
بازدید کلی : 8193

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان كتاب خانه شهيد مطهري ولاشان و آدرس motaharibook.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)


تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : تركيان
تاریخ : چهار شنبه 27 آذر 1393
نظرات

 به نام خدا

براي انسان‌هاي بزرگ، بن‌بستي وجود ندارد زيرا آنها بر اين باورند كه: يا راهي خواهند يافت، يا راهي خواهند ساخت.                     نکاتی را که برای تربيت يک فرزند کتابخوان، مفيد است: 

* ابتدا بايد خواندن را برای کودک از سالهای نخستين تولد، آغاز کنيم، زيرا در سنين پايين، کنجکاوی کودک برای شنيدن و درک مطالب زياد است

* نکته ديگر، تکرار کردن مطالب بطور منظم است يعنی خواندن روزانه ( حتی چند بار در روز ) و مخصوصا" زمانهای فراغت و يا هنگام خواب برای کودکان، در اين جريان مطالب يا داستانهايی که تکرار می شوند، اثر مضاعفی در جذب وعلاقه مند شدن آنها به خواندن دارد. زيرا با تکرار مطالب، معنی داستان کاملا" مفهوم می شود ضمن اينکه متوجه ميشوند، هر داستان دارای آغاز، وسط و پايان است و نيز با جمله بندی و کلمات سئوالی و تعجبی هم آشنا می شوند.

*نکته ديگر اين است که می توانيد با محدود کردن استفاده از وسايل صوتی يا الکترونيکی مثل ويدئو، رايانه و .... زمان و فضای آرام و مناسبی را برای خواندن فراهم کنيد در هنگامی که کودک به دلايلی علاقه و توجهی به خواندن نشان نمی دهد، او را وادار به گردش کردن نکنيد، بلکه در صورت عدم تمايل او، می توانيد خواندن رابه زمان بهتری موکول کنيد.

* سعی کنيد انگيزه درونی را با تهيه کتابهايی که بيشتر مورد علاقه فرزندتان است ايجاد کنيد. بطور مثال کتابهايی که دارای تصاوير جذاب ويژه کودکان، و يا موزيکال می باشد، به ياد داشته باشيد انگيزه های درونی قوی از  انگيزه های بيرونی، مثل جايزه دادن يا برقراری مسابقه و .... می باشد، در راستای ايجاد انگيزه می توانيد فرزندتان را با خود به کتابخانه ببريد، مطمئنا" تنوع کتابها و محيط مناسب کتابخانه در او کشش درونی ايجاد ميکند و چه بسا کودک تقاضای عضو شدن در کتابخانه را به شما پيشنهاد خواهد کرد. اگر کودک علاقه دارد که بازی های خود با دوستان و يا مثلا" پيدا کردن پرنده ای را در پارک برای شما بازگو کند، او را تشويق کنيد و گفته های او را عينا" يادداشت نماييد، با اين روش، او در می يابد که چگونه کلمات درشکل گيری يک داستان مورد استفاده قرار می گيرند و يا حتی می توانيد به همراه فرزندتان کتابی درست کنيد، به اين صورت که عکس های مورد علاقه او، تصاوير جالب، مجله ها، گل ها و حيواناتی که از تکه های پارچه بريده ايد و آدمک های کاغذی بچسبانيد در اين صورت علاقه او به کتاب، دو چندان خواهد شد. ادامه دارد ....



تعداد بازدید از این مطلب: 142
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود